Online uitvaart

Door de huidige COVID19 regelgeving worden evenementen, bijeenkomsten in een kleinere setting uitgevoerd. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden om uzelf aan uw doelgroep te laten zien. U moet dit dan wel goed en professioneel aanpakken door een live stream van hoge kwaliteit aan te bieden. Dat doet u natuurlijk met professionele camera’s, audio apparatuur én een professionele audiovisuele partner die ervaring heeft met live streaming.

Via Facebook, YouTube, Vimeo of een ander online platform kan een genodigde of geïnteresseerde toch het evenement volgen. Door het combineren van presentaties met camerabeelden is het net of je daadwerkelijk aanwezig bent op het evenement.

Wij bieden gebruiksklare sets met vaste en bemande camera’s. Heb je een specifiek plan met jouw evenement of livestream? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Technische ondersteuning van geluid, licht en video

Bij een livestream heb je vaak ook (draadloze) microfoons, verlichting, videoschermen en eventueel geluid nodig. Ook hier kunnen wij ondersteuning in bieden.
Door de combinatie van video, licht en geluid maak je het plaatje compleet.

Livestream op locatie maar geen internet aanwezig?

Wilt u een event op locatie zonder internetmogelijkheid? Ook hier hebben wij oplossingen voor zodat u waar dan ook online kan gaan.