Livestream Studio

Met onze livestream studio kun je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst livestreamen naar media platforms zoals YouTube, Vimeo of Facebook, maar ook naar ons eigen beveiligde streaming platform.

In onze livestream studio is er met content van alles mogelijk. De studio is zo ingericht dat het makkelijk aanpasbaar is naar alle wensen. Om de film interactiever te maken is het mogelijk om gebruik te maken van een greenscreen en hiermee elke gewenste achtergrond te tonen of je zelf in de presentatie laten ‘verschijnen’. Maar je kunt in onze livestream studio ook gebruik maken van een mooie opstelling van meubels.

Naast het livestreamen van een bijeenkomst, evenement of webinar kan je ook eenvoudig content delen vanaf je eigen pc, interactieve sessies opzetten met mensen thuis en een videocall met de livestream combineren om zodoende een vraag en antwoord gesprek op te zetten.

Al je activiteiten kun je bovendien volledig personaliseren naar je merk of evenement, waardoor deelnemers een perfecte beleving krijgen. Kortom: de mogelijkheden in onze livestream studio zijn eindeloos!

Multifunctionele studio

Naast het direct streamen is het ook mogelijk om in de studio filmopnames te maken die later gebruikt kunnen worden in een livestream of voor andere doeleinden. Denk aan bijvoorbeeld productvideos, artiesten, workshops, interviews en meer. Wij denken graag mee in de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Technische faciliteiten

De studio is al voorzien van camera's, verlichting en videoapparatuur.
Maar als er nog een extra microfoon, lamp of camera nodig mocht zijn dan is dit geen probleem. Deze apparatuur hebben wij allemaal in voorraad en zijn makkelijk aan het pakket toe te voegen.

VrijMiBo, DJset, live act of een festival setting?

Ben je DJ en wil je graag jouw set livestreamen? Dan hebben wij de perfecte studio-setting voor jou! Natuurlijk kun je ook verschillende andere evenementen organiseren zoals een pubquiz of een online B-I-N-G-O en meer! Wij zorgen voor de het juiste plaatje om het festival effect bij je bezoekers thuis te creëren. Meerdere DJ’s of één DJ, alles is mogelijk. Ben je géén DJ maar speel je in een band dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom. We nemen graag jullie wensen door om te zorgen voor een geslaagde online livestream.